Fysiotherapie

Voor minder (pijn)klachten!

“Voor mijn werk zit ik veel achter de computer, daardoor heb ik last van mijn nek gekregen.”

“Sinds een paar weken heb ik een pijnlijke schouder. Ik heb niks vreemds gedaan en toch nam de pijn alleen maar toe.”

“Tijdens een telefoontje liet in een pen vallen. Ik bukte om het op te rapen, maar plotseling blokkeerde mijn rug. Ik kon geen kant meer op.”

Zomaar een aantal voorbeelden waarbij bewegen opeens niet meer zo vanzelfsprekend is. Maar liefst 90% van alle mensen overkomt dit een keer. Grote kans dus dat ook jij hier mee te maken krijgt. We horen je denken “dat gaat toch vanzelf weer over?”. Gelukkig gebeurt dat meestal, maar wat als je nog sneller weer pijnvrij kunt zijn of als jij tot de 20% behoort waarbij de klachten niet overgaan, maar chronisch worden?

Wij helpen jou je (langdurige) pijnklachten te verminderen!

Je hebt pijn en dat gaat maar niet over. Wat is er aan de hand? Wat kan ik er aan doen? Vaak zijn dat dan de eerste vragen die iemand heeft. Wij zorgen ervoor dat je snel antwoordt op die vragen.

De start van de behandeling richt zich op het zo snel mogelijk laten afnemen van pijn en/of het verbeteren van beweeglijkheid.
Hiervoor gebruiken wij diverse technieken, zoals:

 Dry needling

 Active release

 Hypervolt

 (triggerpoit) massage

 Mobilisatie technieken

Je wilt graag dat je pijn minder wordt, maar je wilt ook graag dat dat (langere tijd) zo blijft! Wij gaan samen met jou kijken wat daar voor nodig is. Vaak helpt het trainen van spieren om te voorkomen dat de klachten terugkomen, maar ook je werkplek of voeding kan daarin meespelen. Door daar samen naar te kijken, zorgen we er voor dat je klachten niet weer terugkomen.

Veelgestelde vragen over fysiotherapie

Welke behandelmethodes heeft MuscleMove?

Wij hanteren een uniek stappenplan om de klacht snel te verminderen en te zorgen dat deze ook op lange termijn wegblijft. Een van de belangrijkste behandelmethodes die wij gebruiken is dry needling.

Wat kost fysiotherapie als ik geen aanvullende zorgverzekering heb?

Ben je niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan betaal je volgens onze praktijk-tarieven. Deze kosten kun je direct per pin afrekenen.

Wordt fysiotherapie vergoed door de zorgverzekering?

Fysiotherapie wordt (in niet-chronische gevallen) vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Als je een aanvullende zorgverzekering hebt kun je in de polis terugvinden hoeveel behandelingen vergoed worden. MuscleMove heeft contracten met alle zorgverzekeraars, dat houdt in dat je geen rekening ontvangt als fysiotherapie voor jou vergoed wordt.

Moet ik iets meenemen naar mijn eerste afspraak?

Bij de eerste afspraak hoef je alleen een legitimatiebewijs mee te nemen. Bij andere afspraken hoef je niks mee te nemen.

(Nee, ook geen handdoek, ook geen verzekeringspas)

Maak direct een afspraak

Naam *

E-mail *

Tel.nr *

Onderwerp

Bericht *