Fysiotherapie

Expert in beweging

“De keeper was ik al voorbij en ik haalde uit om te schieten. Op dat moment schoot er een enorme pijn in mijn hamstring.”

“Het was een prachtige zomeravond en ik liep met de hond langs het water. Opeens stapte ik op een losse stoeltegel en voelde ik een schietende pijn in mijn enkel.”

“Tijdens een telefoontje liet in een pen vallen. Ik bukte om het op te rapen, maar plotseling blokkeerde mijn rug. Ik kon geen kant meer op.”

Zomaar een aantal voorbeelden waarbij bewegen opeens niet meer zo vanzelfsprekend is. Maar liefst 90% van alle mensen overkomt dit een keer. Grote kans dus dat ook jij hier mee te maken krijgt. We horen je denken “dat gaat toch vanzelf weer over?”. Gelukkig gebeurt dat meestal, maar wat als je nog sneller weer pijnvrij kunt zijn of als jij tot de 20% behoort waarbij de klachten niet overgaan, maar chronisch worden?

Veelgestelde vragen over fysiotherapie

Welke behandelmethodes heeft MuscleMove?

Wat kost fysiotherapie als ik geen aanvullende zorgverzekering heb?

Ben je niet verzekerd dan kost een fysiotherapie behandeling €32,- per keer. De eerste afspraak kost €47,- omdat hierbij je klacht ook volledig onderzocht wordt. Deze eerst afspraak duurt ook langer.

Wordt fysiotherapie vergoed door de zorgverzekering?

Fysiotherapie wordt (in niet-chronische gevallen) vergoed vanuiteen aanvullende zorgverzekering. Als je een aanvullende zorgverzekering hebt kun je in de polis terugvinden hoeveel behandelingen vergoed worden. MuscleMove heeft contracten met alle zorgverzekeraars, dat houdt in dat je geen rekening ontvangt als fysiotherapie voor jou vergoed wordt.

Moet ik iets meenemen naar mijn eerste afspraak?

Bij de eerste afspraak hoef je alleen een legitimatiebewijs mee te nemen. Bij andere afspraken hoef je niks mee te nemen.

(Nee, ook geen handdoek, ook geen verzekeringspas)

Meest geziene klachten
bij MuscleMove in %

  • Nekklachten (evt. met hoofdpijn)
  • Lage rugklachten
  • Schouderklachten
  • knieklachten
  • Voet/enkel/onderbeen
  • Heup/lies/bovenbeen
  • Elleboog/pols/hand klachten

Maak direct een afspraak

Naam *

E-mail *

Tel.nr *

Onderwerp

Bericht *